Garbo og Ilo
 
Nå er det vel på tide å få skrivi litt her igjen :-) Ilo gjør store fremskritt om dagen :-) vi har trent mye på apportering,det å sitte stille og holde fast var ikke noe kult,prøvde først med godbiter som belønning funka ikke noe spesielt,spytta ut apporten med en gang.
Picture
Men så fikk jeg litt hjelp,deilig med flinke hundevenner :-) gikk over til kong som belønning og det funka mye bedre,så nå er ikke holdefast apporten noe prob lengre,hun sitter og holder veldig bra nå,selv med forstyrelser,vi trener også litt lydighet,kommer seg det også :-) Vi trener også litt i miljøer med masse forskjellige ting der får hun lete etter leika si,hun bruker nesa veldig bra og overvinner flere å flere "skummle" ting hun må over,under,oppi,gå på for å få tak i filla si,og når ho får tak i den, ja da e ho så stolt så,, tror dette blir veldig bra jeg :-)
Garbo har fått mest søk på gjenstander med løsbitt i miljø og div gjenstander ute,da legger jeg de slik at jeg får følt med på om han drar helt inn før han melder,nøye på å ikke få avstandsmeldinger de vil vi ikke ha :-)

Lottapotta
2/9/2011

Mamma så hvor flink du var blitt, så måtte jeg også til pers. Trening med holdfast er egentlig helt OK, og mutterne blir så glad når jeg holder det greiene i munnen og masser av godis blir det også. Holder bare noen sekunder av gangen, men hvis jeg spytter ut før hun klikker må jeg gjøre det omigjen og det er jo bare tull. Vi ses.... :-)

ReplyLeave a Reply.